Til arbejdsgivereOpdateret 16. okt. 2026 · 2 min læsning
Dit team
Inviter de mennesker, der ansætter sammen med dig. Hver person bruger sin egen konto, som Admin eller Member.
En butik deles af de mennesker, der ansætter for organisationen. Hver person logger ind med sin egen konto, så du kan se, hvem der har slået et job op eller læst en ansøger, og fjerne den persons adgang, når vedkommende stopper.
Åbn butikkens team, og inviter dem med den arbejdsmail, de skal bruge. Invitationen er Admin eller Member. Admin er den bredere rolle. Fjern en person fra butikken, når vedkommende stopper. Det sletter ikke en personlig profil som jobsøgende på den samme e-mail.