For arbeidsgivereOppdatert 16. okt. 2026 · 2 min lesing
Teamet ditt
Inviter menneskene som ansetter sammen med deg. Hver person bruker sin egen konto, som Admin eller Member.
En butikk deles av menneskene som ansetter for organisasjonen. Hver person logger inn med sin egen konto, så du kan se hvem som publiserte en stilling eller leste en søker, og fjerne den personens tilgang når de slutter.
Åpne butikkens team og inviter dem med jobb-e-posten de skal bruke. Invitasjonen er Admin eller Member. Admin er den mer omfattende rollen. Fjern noen fra butikken når de slutter. Å fjerne dem sletter ikke en personlig jobbsøkerprofil på samme e-post.